Advocaat arbeidsrecht particulier

Advocaten voor particulieren

< terug Home » Advocaten voor particulieren » Advocaat arbeidsrecht particulier

We adviseren werknemers die in conflict komen met hun werkgever. Of die een conflict juist willen voorkomen. Wilt u een check of uw transitievergoeding klopt? Is de hoogte van uw ontslagvergoeding wel terecht? Kunt u nog onder uw concurrentiebeding of relatiebeding uit? Betaalt uw werkgever uw loon niet uit en wilt u een loonvordering indienen? Graag helpen we u om uw recht te halen. Als werknemer is het lastig om een discussie met een werkgever te voeren. Wij nemen dat graag van u over.

Bent u werkgever? Ook dan staan we u bij met een advocaat arbeidsrecht

Advocaat nodig voor uw arbeidsovereenkomst

Dankzij onze gedegen kennis van het arbeidsrecht kunnen we uw arbeidsovereenkomst uitstekend beoordelen. Wilt u de arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld eerst aan ons voorleggen, voordat u het ondertekent? Of komt uw werkgever de arbeidsovereenkomst niet na? Heeft u een meningsverschil over de inhoud van uw arbeidsovereenkomst? Of is uw werkgever van plan om uw arbeidsovereenkomst tussentijds aan te passen? Komt u er samen met uw werkgever niet uit? Dan kunt u een advocaat arbeidsrecht inschakelen. Bel ons gerust voor advies.

Is uw concurrentiebeding of relatiebeding rechtmatig?

Concurrentiebedingen of relatiebedingen kunnen behoorlijk lastig zijn als u een volgende baan zoekt. Laat daarom een advocaat arbeidsrecht eens kritisch kijken naar uw beding, voordat u het ondertekent. En heeft u al een relatiebeding of concurrentiebeding ondertekend? Dan kunnen we met u meekijken of het wel rechtmatig is. Vaak zijn ze strenger dan juridisch toegestaan is. Is dat bij u het geval, en wil uw werkgever het beding niet aanpassen? Dan verzoeken we bij de kantonrechter om de vernietiging van een concurrentiebeding of relatiebeding. Dat is vaker mogelijk dan u misschien denkt.

Advocaat inzetten bij ontslag

Heeft u hulp nodig bij ontslag? Ontslagen worden heeft diepe impact op mensen. Daarom is het verstandig om een ervaren advocaat arbeidsrecht in te schakelen. Wij kijken met verstand van zaken met u mee. Om welke situatie het ook gaat. Ontslag op staande voet, ontslag via een vaststellingsovereenkomst, ontslag om bedrijfseconomische redenen, ontslag om (vermeend) disfunctioneren, ontslag vanwege ziekte of burn-out, ontslag vanwege arbeidsongeschiktheid. Ook checken we het sociaal plan dat uw werkgever heeft opgesteld.

Transitievergoeding berekenen

Als u ontslagen wordt, heeft u meestal recht op een transitievergoeding. U kunt deze berekening van de transitievergoeding zelf doen, maar het is slim om dat door een ervaren advocaat arbeidsrecht te laten checken. Bovendien kijken wij dan tegelijkertijd met u mee of uw ontslag wel eerlijk verloopt en of u krijgt waar u recht op heeft.

Meer informatie over dit onderwerp?

Neem vrijblijvend contact op met een advocaat die op deze pagina getoond wordt. Of plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een advocaat.