Advocaat arbeidsrecht particulier

Advocaten voor particulieren

< terug Home » Advocaten voor particulieren » Advocaat arbeidsrecht particulier

We adviseren werknemers die in conflict komen met hun werkgever. Of die een conflict juist willen voorkomen. Wilt u een check of uw transitievergoeding klopt? Is de hoogte van uw ontslagvergoeding wel terecht? Kunt u nog onder uw concurrentiebeding of relatiebeding uit? Betaalt uw werkgever uw loon niet uit en wilt u een loonvordering indienen? Graag helpen we u om uw recht te halen. Als werknemer is het lastig om een discussie met een werkgever te voeren. Wij nemen dat graag van u over.

Bent u werkgever? Ook dan staan we u bij met een advocaat arbeidsrecht

Advocaat nodig voor uw arbeidsovereenkomst

Dankzij onze gedegen kennis van het arbeidsrecht kunnen we uw arbeidsovereenkomst uitstekend beoordelen. Wilt u de arbeidsovereenkomst bijvoorbeeld eerst aan ons voorleggen, voordat u het ondertekent? Of komt uw werkgever de arbeidsovereenkomst niet na? Heeft u een meningsverschil over de inhoud van uw arbeidsovereenkomst? Of is uw werkgever van plan om uw arbeidsovereenkomst tussentijds aan te passen? Komt u er samen met uw werkgever niet uit? Dan kunt u een advocaat arbeidsrecht inschakelen. Bel ons gerust voor advies.

Is uw concurrentiebeding of relatiebeding rechtmatig?

Concurrentiebedingen of relatiebedingen kunnen behoorlijk lastig zijn als u een volgende baan zoekt. Laat daarom een advocaat arbeidsrecht eens kritisch kijken naar uw beding, voordat u het ondertekent. En heeft u al een relatiebeding of concurrentiebeding ondertekend? Dan kunnen we met u meekijken of het wel rechtmatig is. Vaak zijn ze strenger dan juridisch toegestaan is. Is dat bij u het geval, en wil uw werkgever het beding niet aanpassen? Dan verzoeken we bij de kantonrechter om de vernietiging van een concurrentiebeding of relatiebeding. Dat is vaker mogelijk dan u misschien denkt.

Advocaat inzetten bij ontslag

Heeft u hulp nodig bij ontslag? Ontslagen worden heeft diepe impact op mensen. Daarom is het verstandig om een ervaren advocaat arbeidsrecht in te schakelen. Wij kijken met verstand van zaken met u mee. Om welke situatie het ook gaat. Ontslag op staande voet, ontslag via een vaststellingsovereenkomst, ontslag om bedrijfseconomische redenen, ontslag om (vermeend) disfunctioneren, ontslag vanwege ziekte of burn-out, ontslag vanwege arbeidsongeschiktheid. Ook checken we het sociaal plan dat uw werkgever heeft opgesteld.

Transitievergoeding berekenen

Als u ontslagen wordt, heeft u meestal recht op een transitievergoeding. U kunt deze berekening van de transitievergoeding zelf doen, maar het is slim om dat door een ervaren advocaat arbeidsrecht te laten checken. Bovendien kijken wij dan tegelijkertijd met u mee of uw ontslag wel eerlijk verloopt en of u krijgt waar u recht op heeft.

Vragen omtrent arbeidsrecht?

Wij helpen u graag met al uw vragen omtrent arbeidsrecht. U kunt direct contact opnemen met onze advocaten of bellen naar 0513-65 5555 of e-mailen naar info@groenewegenadvocaten.nl.

Meer informatie over dit onderwerp?

Neem vrijblijvend contact op met een advocaat die op deze pagina getoond wordt. Of plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een advocaat.