< terug Home » Advocaten voor ondernemers » mw. mr. S. Radovic

mw. mr. S. Radovic

Advocaat

Duidelijke communicatie met heldere afspraken en realistische doelstellingen zijn onmisbaar voor een prettige en succesvolle samenwerking. Het snel en effectief beheersen en oplossen van (dreigende) conflicten vergt niet alleen uitstekende juridische kennis maar ook een palet aan vaardigheden. Naast alle aandacht voor de zaak inhoudelijk, vind ik het belangrijk dat er ook aandacht en ruimte is voor de persoonlijke belangen van cliënt, ook als die verder reiken dan het juridische geschil."

Snežana studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is haar loopbaan als advocaat in 2007 in Leeuwarden begonnen, waar zij tot medio 2012 advocaat is geweest. Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, is zij in 2018 teruggekeerd naar de advocatuur. Snežana is sinds begin 2020 als advocaat werkzaam bij Groenewegen Advocaten.

Snežana heeft brede kennis en ervaring opgebouwd in de algemene civiele rechtspraktijk. In haar huidige praktijk ligt de nadruk op het contractenrecht en het arbeidsrecht. Snežana voert zowel een advies- als een procespraktijk, waarbij zij particulieren, ondernemers en bedrijven adviseert en in de procedures bijstaat.

Haar nuchtere kijk en zakelijke insteek maken haar een plezierige gesprekspartner, ook wanneer het er om spant. Haar werkwijze kenmerkt zich door een zorgvuldige aanpak, een toegankelijke opstelling en een praktische en oplossingsgerichte benadering waarbij de belangen van de klant altijd voorop staan.

Lidmaatschappen:

  • Ondernemingskring Heerenveen (OKH)

Secretaresse: mw. Sipi Homans