< terug Home » Advocaten voor ondernemers » mw. mr. S. Radović

mw. mr. S. Radović

Advocaat

Duidelijke communicatie met heldere afspraken en realistische doelstellingen zijn onmisbaar voor een prettige en succesvolle samenwerking. Het snel en effectief beheersen en oplossen van (dreigende) conflicten vergt niet alleen uitstekende juridische kennis maar ook een palet aan vaardigheden. Naast alle aandacht voor de zaak inhoudelijk, vind ik het belangrijk dat er ook aandacht en ruimte is voor de persoonlijke belangen van cliënt, ook als die verder reiken dan het juridische geschil."

Aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik Nederlands Recht. Ik ben mijn loopbaan als advocaat in 2007 in Leeuwarden begonnen, waar ik tot medio 2012 advocaat ben geweest. Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, ben ik in 2018 teruggekeerd naar de advocatuur. Sinds begin 2020 ben ik als advocaat werkzaam bij Groenewegen Advocaten.

In de algemene civiele rechtspraktijk heb ik brede kennis en ervaring opgebouwd. In mijn huidige praktijk ligt de nadruk op het contractenrecht en het arbeidsrecht. Ik voer zowel een advies- als een procespraktijk, waarbij ik particulieren, ondernemers en bedrijven adviseer en in de procedures bijstaat.

Mijn nuchtere kijk en zakelijke insteek maken mij een plezierige gesprekspartner, ook wanneer het er om spant. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een zorgvuldige aanpak, een toegankelijke opstelling en een praktische en oplossingsgerichte benadering waarbij de belangen van de klant altijd voorop staan.

Lidmaatschappen:

  • Ondernemingskring Heerenveen (OKH)

Rechtsgebiedenregister:

Mr. Radović heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende (hoofd) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk: Burgerlijk recht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Secretaresse: mw. Sipi Homans