Over Groenewegen

Groenewegen Advocaten

< terug Home » Over Groenewegen

Eerlijk & deskundig

Groenewegen Advocaten en Notarissen helpt u op een begrijpelijke en praktische manier met uw vragen, juridische kwesties en twijfels. Voor verschillende rechtsgebieden beschikt ons kantoor over gespecialiseerde advocaten, notarissen en adviseurs. U bent er daarom van verzekerd dat uw zaak in goede handen is.

Groenewegen Advocaten Heerenveen

Korte lijnen

Samen met al onze enthousiaste en betrokken collega’s staan wij klaar voor onze cliënten en relaties, waarbij wij allerlei specialisaties in huis hebben. Kennis van diverse rechtsgebieden en interne samenwerking tussen onze advocaten en notarissen versterkt onze dienstverlening en is onze kracht. Als de zaak daarom vraagt werken onze advocaten, notarissen en/of adviseurs samen op de beste oplossing voor uw probleem te realiseren.

Voor particulieren en ondernemers

Groenewegen ondersteunt, adviseert en zo nodig procedeert voor zowel particulieren als ondernemers met de beste juridische hulp. Wij geloven in onze kennis, deskundigheid en betrokkenheid. Wij staan daarom altijd open voor uw vragen, problemen en mogelijke dilemma’s en staan u graag bij.

Groenewegen advocaten slagvaardig

Resultaatgericht & Slagvaardig

Wij denken met u mee, houden oog voor ontwikkelingen en zijn betrokken. De korte lijnen en nauwe samenwerking tussen onze advocaten, notarissen en adviseurs leiden tot een efficiënte werkwijze. Met goede bereikbaarheid van ons kantoor en de flexibiliteit van al onze collega’s kunnen wij zowel de particulier als ondernemer het maatwerk bieden dat de betrokkene nodig heeft.

Wilt u een gratis en vrijblijvende belafspraak maken met een advocaat?

Plan met ons secretariaat dan nu simpel en eenvoudig een belafspraak in.