< terug Home » Advocatuur » mw. mr. I.K. Zwinderman

mw. mr. I.K. Zwinderman

Insolventiemedewerker

Expertise: WSNP, MSNP

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Mijn werk is geen dag hetzelfde. Zo ondersteun ik de curator bij het onderzoek naar de oorzaak van een faillissement. Dat onderzoek lijkt soms echt op het speurwerk van een detective. Daarnaast help ik mensen op weg naar een leven zonder schulden. We doorlopen samen de voorwaarden van een schuldsaneringsregeling. Ik help bij het aanvragen van een schuldsaneringsregeling of ik draag een andere oplossing aan voor de schuldenproblematiek. Het zakelijke, administratieve én de menselijke kant combineren heel mooi in dit vak."

In 2015 heeft Iris de master Nederlands recht met specialisatie privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na haar afstuderen heeft zij werkervaring opgedaan in het Sociaal Domein bij een gemeentelijke kredietbank als integraal schuldhulpverlener.
Sinds januari 2020 is Iris werkzaam bij Groenewegen Advocaten op de sectie insolventie. In de insolventiepraktijk werkt zij aan minnelijke- en wettelijke schuldsaneringsregelingen. Daarnaast ondersteunt Iris de faillissementscuratoren en de adviespraktijk.
Iris omschrijft zichzelf als grondig, nauwkeurig en adequaat. Zij is eerlijk en direct in haar communicatie en streeft ernaar de klant op een voor hen begrijpelijke wijze te begeleiden naar een oplossing voor hun probleem.