< terug Home » Advocatuur » mw. mr. I.K. Zwinderman

mw. mr. I.K. Zwinderman

Insolventiemedewerker, WSNP- bewindvoerder

Expertise: WSNP, MSNP

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Mijn werk is geen dag hetzelfde. Zo ondersteun ik de curator bij het onderzoek naar de oorzaak van een faillissement. Dat onderzoek lijkt soms echt op het speurwerk van een detective. Daarnaast help ik mensen op weg naar een leven zonder schulden. We doorlopen samen de voorwaarden van een schuldsaneringsregeling. Ik help bij het aanvragen van een schuldsaneringsregeling of ik draag een andere oplossing aan voor de schuldenproblematiek. Het zakelijke, administratieve én de menselijke kant combineren heel mooi in dit vak."

In 2015 heb ik de master Nederlands recht met specialisatie privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in het Sociaal Domein bij een gemeentelijke kredietbank als integraal schuldhulpverlener.

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Groenewegen Advocaten op de sectie insolventie. In de insolventiepraktijk werk ik aan minnelijke- en wettelijke schuldsaneringsregelingen. Daarnaast ondersteun ik de faillissementscuratoren en de adviespraktijk. Vanaf 2021 word ik tevens benoemd tot bewindvoerder in WSNP- zaken.

Ik omschrijf mezelf als grondig, nauwkeurig en adequaat. Ik ben eerlijk en direct in mijn communicatie en streef ernaar de klant op een voor hen begrijpelijke wijze te begeleiden naar een oplossing voor hun probleem.

Lidmaatschappen:

    • Lid BBW

De BBW Beroepsvereniging Bewindvoerders Wsnp is in 2003 door een groep actieve bewindvoerders opgericht om de gezamenlijke belangen van bewindvoerders Wsnp te behartigen. Inmiddels zijn ruim 126 bewindvoerders Wsnp aangesloten. Een bewindvoerder Wsnp is de schakel tussen schuldenaar, rechtbank en schuldeisers.