dhr. A.P. van Geenhuizen

Insolventiespecialist, faillissementsmedewerker

Expertise: Faillissementsrecht en WSNP

Talen: Nederlands, Engels, Duits en (een beetje) Fries

Het afwikkelen van faillissementen is heel afwisselend werk. Ik kom iedere keer in een andere branche en een nieuwe situatie terecht. Dat betekent dat je creatief moet zijn. Als bedrijfskundige met een financiële achtergrond kijk ik dan ook naar kansen. Zijn er nog mogelijkheden voor een doorstart. Of is het beter om alles te beëindigen. Bij dit werk past een waardige bejegening van degenen die bij het faillissement betrokken zijn."

Ik ben bedrijfskundige. Vanaf 1989 ben ik betrokken bij insolventiezaken.

Als ondersteuner van faillissementscuratoren houd ik mij bezig met de doorstart van failliete ondernemingen, het onderzoek naar boedelactief en de financiële afwikkeling van de faillissementen. De kennis die ik in dit werk heb opgedaan vormt een perfecte basis voor advies aan ondernemers in zwaar weer en aan ondernemers die overwegen om een failliete onderneming over te nemen.

Ook voor een uitgebreide risico- analyse voor de positie van de ondernemer bij een eventueel toekomst faillissement kunt u met mij een afspraak maken.

In WSNP-zaken word ik benoemd tot bewindvoerder. Voor een werknemer met problematische schulden bent u bij mij eveneens aan het juiste adres.

Lidmaatschappen:

  • Lid van de Brancheorganisatie Bewindvoerders WSNP (BBW)

Opleidingen:


  • HBO bedrijfskunde
  • WSNP bewindvoerder

Nevenfuncties:


  • vrijwilliger Udiros (sportvereniging)