Werken bij

Welkom bij Groenewegen Advocaten & Notarissen in Heerenveen!

Vacatures 1

Notarieel medewerker/-ster ondernemingsrecht

Groenewegen Notarissen in Heerenveen is een notariskantoor met 20 gemotiveerde werknemers. Met een notaris, een toegevoegd notaris, vijf kandidaat-notarissen, een notaris-klerk,  vijf notarieel medewerkers, vijf notariële secretaresses, een boekhoudster en een hr-medewerkster bedienen wij een flink deel van de particuliere- en MKB-markt in Friesland. Speerpunt van ons kantoor is een kwalitatief goede dienstverlening door een team dat gekenmerkt wordt door een hechte samenwerking.


Wie zoeken wij

Voor onze sectie ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een ervaren notarieel medewerker/-ster. Het OR-team van Groenewegen bestaat op dit moment uit een notaris, twee kandidaat-notarissen, twee notariële medewerkers en een secretaresse. In verband met het vertrek van een van de notariële medewerkers is er een vacature ontstaan die wij graag weer ingevuld zouden zien, wie weet wel met jouw komst.


Wat vragen wij van je

- minimaal hbo denk- en werkniveau (liefst hbo-recht of hoger)

- minimaal drie jaar notariële werkervaring op het gebied van het ondernemingsrecht

- collegialiteit, zelfstandigheid en geen 9 tot 5 mentaliteit

- een beschikbaarheid van minimaal 0,6fte/3 dagen


Wat bieden wij je

- een zelfstandige baan met ondersteuning van je team

- fijne collega’s die samenwerken en respect over en weer belangrijk vinden

- marktconforme arbeidsvoorwaarden

 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken bij ons kantoor? Stuur dan je sollicitatie met cv naar vanderbeek@groenewegennotarissen.nl. Wil je telefonisch graag eerst wat meer informatie dan kun je contact opnemen met Soraya van der Beek via telefoonnummer 0513-641785 of mobiel op 06-10437145 (maandag- of dinsdagmiddag, woensdag of vrijdagochtend).

  • Minimaal 3 dagen
  • ondernemingsrecht
  • hbo denk- en werkniveau
  • Heerenveen
Notarieel medewerker/-ster ondernemingsrecht